Δευ 16 Μαι 2022 - Τρι 14 Ιουν 2022

Οι ώρες ανάμεσα της ομάδας Αmor Omnia

θέατρο

Οι ‘Ωρες Ανάμεσα είναι μια performance-σύμπραξη ενός ηθοποιούκι ενός μουσικού, μια έρευνα πάνω στο έργο του Samuel Beckett.‘Ενας ζωντανός, ακατέργαστος και συχνά αυτοσχεδιαστικός διάλογος μεταξύ τους, με μόνα όπλα τα εν τάξει επιλεγμένα ψελλίσματα, λέξεις και φράσειςτου Ιρλανδού λογοτέχνη, ποιητή και θεατρικού συγγραφέα.

Ο ηθοποιός μαζί με τον μουσικό, αντικρίζοντας το ατελείωτο δάσος του Beckettεστιάζουν στο δέντρο. Ψηλαφούν την καρδιά του, ανιχνεύουν τις φλέβες,τις ρίζες του, μ' όλο τον υπόγειο μικρόκοσμό τους, αφουγκράζονται τον εκκωφαντικό θόρυβο της απομόνωσής τους.

Το δέντρο, τα δέντρα αυτά, τα πρόσωπα/χαρακτήρες που περνούν αφαιρετικάαπό το κείμενο, δεν παραιτούνται όσο κι αν πιέζονται από την παρακμή, τη φθορά, την ανάγκη για δύναμη και την ανάγκη για αποτυχία.Προχωρούν, μόνα τους, προς το βωμό της θυσίας.

Ο μουσικός με τον ηθοποιό ονειρεύονται αυτά τα πρόσωπα.Και ο άνθρωπος που ονειρεύεται, είναι συγχρόνως το θέατρο, η μουσική,ο δραματουργός, το σκηνικό, το κοινό.

Εμφανίζονται οι:Αντρέας Μαντάς | Τηλέμαχος Μούσας

Επίσης συμμετέχουν, ως special video performers,οι George Pelecanos, Julee Cruise, Barry Adamson, Larry “Ratso” Sloman,Ted Milton, Tav Falco, Lindy Morrison.'Ολοι τους απαγγέλουν Samuel Beckett, σε DIY video που γυρίστηκαντην περίοδο της καραντίνας. Δείτε το σχετικό teaser, παρακάτω.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σύλληψη - Μετάφραση - Δραματουργική Επεξεργασία: Αντρέας ΜαντάςΣκηνοθεσία: Amor Omnia TeamΠρωτότυπη Μουσική - Σχεδιασμός 'Ηχου: Τηλέμαχος ΜούσαςΣχεδιασμός Φώτων - Ηχοληψία: Κώστας ΓκόνταςTeaser/trailer παράστασης: Μαργαρίτα ΚουβάτσουVideo παράστασης: Αντώνης ΠαπαντωνίουΦωτογραφίες παράστασης: Ηλίας ΜπουργιώτηςΓραφιστικά: Στέλιος Χέλμης‘Εκδοση Προγράμματος: ΚαΖαΝαΚι

Οργάνωση Παραγωγής: Τίνα ΠαππάΕπικοινωνία & προβολή στα media: Τίνα Παππά | City Owls Communications 
GUEST VIDEO PERFORMERS:George Pelecanos, Julee Cruise, Barry Adamson, Larry “Ratso” Sloman,Ted Milton, Tav Falco, Lindy Morrison

Παραγωγή: AMOR OMNIA PRODUCTIONS

INFO

Παράταση παραστάσεων έως 14/6 

‘Εναρξη: 16/5 έως 14/6

@Bios.Πειραιώς 84 Basement
Δευτέρα και Τρίτη
Διάρκεια: 60’ | ‘Ωρα έναρξης: 21.00
Είσοδος: 10 ευρώ

Πληροφορίες και τηλ. κρατήσεων: 2103425335

Hλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων: εδω