Πεμ 17 Φεβ 2022

Los Conductos | Aγωγοί by By Camilo Restrepo at Bios.Cinematheque

προβολή

Film & Dining in


Το Bios, σε συνεργασία με το KINO Athens διοργανώνουν κάθε Πέμπτη προβολές στον χώρο του Bios Cinematheque.


Όλες οι προβολές θα συνοδεύονται με Online – Live Q&As από τους δημιουργούς τους, ενώ οι ταινίες προβάλλονται με ελληνικούς και αγγλικούς υποτίτλους.


Οι προβολές θα συνοδεύονται από το γευστικό Burger Μenu του Chez Bios, συνδυάζοντας την κινηματογραφική εμπειρία με την απόλαυση του αγαπημένου comfort food.


ΠΕΜΠΤΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ | 21:00


Los Conductos – Αγωγοί
By Camilo Restrepo
(Γαλλία, Κολομβία, Βραζιλία | France, Colombia, Brazil, 2020, 70’)
Digital File, Έγχρωμο / Color, με ήχο / sound
Language / Γλώσσα: Ισπανικά / Spanish
Subtitles / Υπότιτλοι: Ελληνικά, Αγγλικά / Greek, English


Ο Πίνκι, που μόλις έπιασε δουλειά σε ένα εργοστάσιο παραγωγής T-shirt στο Μεντεγίν της Κολομβίας, έχει πλέον απελευθερωθεί από τα δεσμά μιας θρησκευτικής αίρεσης. Ενώ παλεύει να ενώσει τα κομμάτια της θρυμματισμένης του ζωής, οι αναμνήσεις της βίας και της χειραγώγησης εξακολουθούν να τον στοιχειώνουν, ωθώντας τον στο μάταιο μονοπάτι της εκδίκησης. Ένα πορτρέτο μιας βασανισμένης ψυχής που βασίζεται σε αληθινή ιστορία (με τον πρωταγωνιστή να υποδύεται τον εαυτό του) και ισορροπεί μεταξύ ντοκιμαντέρ και μυθοπλασίας, ανοίγοντας διάπλατα τον δρόμο που οδηγεί στην κάθαρση. (Thessaloniki IFF)


[ENG]

Pinky, who just got a job at a T-shirt factory in Medellin, Colombia, has just escaped from the grip of a religious sect. As he strives to put the pieces of his shattered life together, memories of violence and manipulation continue to haunt him, pushing him to the futile path of revenge. Based on a true story (the real-life hero is the film’s protagonist), this documentary-type portrait of a tormented soul, paves the way to catharsis and salvation.

Mετά την προβολή, ο Camilo θα είναι μαζί μας για να μας μιλήσει για την ταινία και να συζητήσει με το κοινό (online Q&A)


Website:  www.kinoathens.org
Subtitles | Υπότιτλοι: Αγγλικά, Ελληνικά / English, Greek
Tηλέφωνο κρατήσεων | Tel: +30-210-3425335 | email: info@kinoathens.org
Time | Ώρα προσέλευσης: 20:30
Screening Time | Ώρα προβολής: 21:00
Entrance | Είσοδος: Free / Ελεύθερη
Burger Menu: 12,50 € (απαραίτητη η προκράτηση)@ Bios.Cinematheque