Τετ 17 Ιαν 2024 - Τρι 27 Φεβ 2024

Αρκεί να μην προκαλούν - Χριστίνα Βούλγαρη και Αριστείδης Ψυλιάκος

άλλο

Δύο από τα δυνατότερα ανερχόμενα ονόματα της ελληνικής κωμικής σκηνής συμπράττουν για λίγες μόνο παραστάσεις στο Bios, Πειραιώς 84.
Παράταση παραστάσεων Τρίτη 20 & 27 Φεβρουαρίου στις 21.00

Η Χριστίνα Βούλγαρη και ο Αριστείδης Ψυλιάκος μοιράζονται την σκηνή και το μικρόφωνο σε μια Stand Up Comedy παράσταση, χωρίς πολλές εκπλήξεις. 
Με μια φρέσκια ματιά στην κωμωδία,σπάνε τα όρια, αμφισβητούν τους κανόνες και με αιχμηρό τρόπο πυροβολούν ξεκαρδιστικά και ακατάπαυστα σε μια παράσταση που δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο διάβα της.

Είναι και οι δύο αξιολάτρευτοι. Αρκεί να μην προκαλούν.

Η Χριστίνα Βούλγαρη, γνωστή και ως “αυτή ντε, την ξέρεις”, είναι πολύ κουλ μέχρι κάτι να πάει στραβά. Ασχολείται επαγγελματικά με το Stand Up Comedy από το 2017 μπας και βρει τρόπο να εξαργυρώσει προσόντα και γνώσεις που μέχρι τώρα δεν της έχουν χρησιμέψει ποτέ. Δεν ξέρει να ντύνεται, δεν σκέφτεται πριν μιλήσει και όταν αγχώνεται μιλάει με στίχους. Είναι ιδρύτρια του Snap– Athens Queer Comedy Club, αρθρογράφος, copywriter, dj, διδάσκει πολεμικές τέχνες και κωμωδία και φοβάται να κόψει τα νύχια της γάτας της. Ελεύθερο χρόνο δεν έχει. Όνειρο της είναι να γράψει ένα βιβλίο με τίτλο “Ζήσε σαν μοναχή το πρωί και σαν πάρτυ άνιμαλ το βράδυ”, να φτιάξει την δική της θρησκεία και να γίνει Spiritual Leader.

Αριστείδης Ψυλιάκος, πολύ άβολος τύπος!Παθιασμένος με τα 90's, την pop κουλτούρα και τις ιστορίες συνωμοσίας, έχει μια ατάκα από ελληνικές σειρές για κάθε περίσταση. Το stand up μπήκε στη ζωή του το 2019 για τον αλτρουιστικό λόγο του ότι αρέσκεται να ακούει τον κόσμο να γελάει. Dj, τραγουδιστής, ζωγράφος και συγγραφέας... Δεν έχει κάνει τίποτα από αυτά όμως τι γαμάτα φαίνονται στο bio! Φοβάται ταπεριστέρια και τα παγώνια, δηλαδή γενικά δεν τα πάει καλά με πτηνά και ο σκύλος του τον δαγκώνει με τη πρώτη ευκαιρία. Στον ελευθερο του χρόνο παραπονιέται ότι δεν έχει ελεύθεροχρόνο. Όνειρο του είναι να ταξιδέψει όσο το δυνατόν περισσότερο και όταν γνωρίζει ανθρώπους για πρώτη φορά να μη τους φαντάζεται γυμνούς.


*Η παράσταση είναι ακατάλληλη για άτομα κάτω των 16 ετών.


Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου η παράσταση θα πραγματοποιηθεί με ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική από την Ανδρονίκη Ξανθοπούλου.

Πληροφορίες

Πού: Bios Basement, Πειραιώς 84

Πότε: Τετάρτη 17, 24 και 31 Ιανουαρίου και 7, 14 Φεβρουαρίου

Τι ώρα: 21:00

Πόση ώρα: 75’

Πόσο πάει το μαλλί: €12 / Early bird €10
Προπώληση εισιτηρίων: ΕΔΩ
Συντελεστές

Φωτογραφίες: Vicky Joys

Σχεδιασμός Αφίσας: Δήμητρα Νικητέα

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Aris Far

Παραγωγή: Snap - Athens Queer Comedy Club / LoV Productions

Ντύθηκαν και βάφτηκαν μόνοι τους.

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω more.gr και του δικτύου καταστημάτων του: (Nova, Public, MediaMarkt , βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market)